En racerbana är i grunden en plats som främst är avsedd för racing av bilar, hästar eller andra djur. Ordet ”racing” kommer från den tyska termen Rennen, vilket betyder ring. En racerbana kan också innehålla hallar eller läktare. Många tävlingsbanor används som arenor i forskning av djurflyttning också. Vissa racerbanor kallas också speedways.

Syftet med travbanor är att tillhandahålla en arena för häst- och motorsport tävlingar. För att vinna måste en häst kunna köra med en viss hastighet i ett visst område av banan. Den hastighet med vilken hästkapplöpningar vanligtvis bestäms av spårets yta och skick. Det finns flera olika typer av tävlingsbanor tillgängliga. En offentlig bana, i motsats till privata tävlingsbanor, används för att vara värd för en mängd olika evenemang såsom lokala hästkapplöpningar eller motorsportevenemang som Formel 1-racing. I USA, dessa offentliga spår är ofta känd som land spår. Dessa spår ägs vanligtvis av län och townships. De flesta offentliga spår är öppna för allmänheten dagligen. Vissa delar av landet tillåter endast länsdomstolarna att använda faciliteterna.

Allmänt spelnöje

Det finns tävlingsbanor som är privatägda. Dessa spår ägs ofta av en grupp människor som delar samma passion för häst-och motorsport som deras beskyddare. Privatägda racerbanor har ofta speciella bekvämligheter för dem som använder dem. De omfattar ofta hästkapplöpningar, banparkeringar och bekvämligheter som hästkapplöpningsutrustning, hästshower och andra attraktioner för dem som besöker anläggningen. En bana är ofta uppdelad i sektioner, där varje avsnitt betecknas för racing. Dessutom har travet ofta olika typer av sittplatser, inklusive hästkapplöpningsläktare, läktare eller åskådarstånd. Vissa racerbanor har också ett klubbhus, som erbjuder ytterligare faciliteter såsom hästkapplöpning utrustning underhåll.

Racing är inte en lätt sport att lära sig. Det kräver tålamod och uthållighet för att bli en vinnare. Även om vissa tävlingsbanor erbjuder instruktioner i sin verksamhet, de flesta ryttare och tränare börjar själva.

Många travbanor ger också utbildningsmöjligheter för nybörjare ryttare. De kan lära sig att utnyttja en häst, använda ett bly rep, leda hästen, använda en lasso, och mer genom ett program av lektioner och instruktioner från banans tränare eller annan kvalificerad personal. Många travet kräver en person att ha en licens att rida en häst. Dessa licenser utfärdas av respektive län och/eller stad inom det statligt var spåra lokaliseras. De flesta travbanor genomför också konkurrenskraftiga häst- och motorsportevenemang för att testa nya ryttare. också. Många travbanor ger också instruktioner om hur man tävlar på ett spår. Det handlar om både häst och ryttare. En person som har certifierats att rida på en häst kan lära andra hur man gör det. De kan krävas för att slutföra särskilda kurser som undervisas av tränare eller instruktör.